Σχετικά με εμάς


Το nowwhat.com.cy είναι ένας διαδικτυακός χώρος που έχει ως σκοπό του να εξερευνήσει τιςδιάφορες μορφές της ψηφιακής τέχνης. Είναι μια πλατφόρμα που λειτουργεί με πρότζεκτ και στοχεύει να πειραματιστεί με την αλληλεπίδραση μεταξύ του χρήστη και του διαδικτύου. Ο ιστότoπος φιλοξενεί έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν για να υπάρχουν και να θεαθούν κυρίως διαδικτυακά.
Το nowwhat.com.cy προτίθεται να παρέχει ευκαιρίες για καλλιτέχνες που εργάζονται με ψηφιακά καιδιαδραστικά μέσα.

Ο ιστότοπος nowwhat.com.cy ξεκίνησε ως ιδέα το 2014 από τις εικαστικούς Αγγέλα Χειμώνα, Ελένη Σκουλιά και Χρυσάνθη Χριστοφόρου, και τέθηκε σε λειτουργία το 2016.

 

Ποιοι είμαστε


Η ιδρυτική ομάδα του nowwhat.com.cy αποτελείται από τρεις εικαστικούς, τις Αγγέλα Χειμώνα, Ελένη Σκουλιά και Χρυσάνθη Χριστοφόρου.

Η ομάδα έχει αναλάβει την δημιουργία και τη διαχείριση του ιστότοπου nowwhat.com.cy. Σκοπό τους έχουν θέσει προσβασιμότητα, την προβολή, το διάλογο και την εξερεύνηση διαφόρων ψηφιακών πολυμέσων.

Στόχος τους είναι να επικοινωνήσουν τους κοινούς τους προβληματισμούς με μια κριτική ματιά μέσω της τέχνης την ίδια την τέχνη, τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον κ.τ.λ. Η δημιουργία αυτής της πλατφόρμας είναι να δώσει έναυσμα και χώρο για διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών , δημιουργών και κοινού .

Θέτοντας το ερώτημα ‘nowwhat’, η ομάδα ξεκινά με το πρότζεκτ σκυτάλη’ θέλοντας να εξερευνήσει τις προοπτικές μιας διαδικτυακής πλατφόρμας.